Kokkepatruljen.no - La kokken komme hjem til deg
Kokkepatruljen.no,matspecialenKokkepatruljen.no
Om oss

Kokkepatruljen.no har basert sin virksomhet på å møte ulike kunders behov. Den store andelen av gjenkjøps kunder er det beste beviset på at vi har lykkes med dette. Vi oppererer i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.
 
Kim Larsen er utdannet kokk fra Danmark og har arbeidet i Norge siden 1985. Han har blant annet vært chef de partie på Etoile Restaurant på Grand Hotel og har vært kjøkkensjef på Le Canard i Oslo. Han har også drevet Oslo-gryta restaurant på Egertorget og deltatt i flere norgesmesterskap i kokkekunst.
 
Kokkepatruljen har eksistert siden 2000.
 
Vårt mål er å gi deg den beste servicen i denne bransjen, gjennom individuell tilpasning av menyer. Vi bistår også i planleggingen og har samarbeidspartnere innen leie av servise, stoler, bord og telt gjennom www.flyvendetallerken.no
 
På Mat kurs fronten har vi egne lokaler iOle Deviks vei 28 0666 Oslo. Vi har et martsenter som er egnet og godt tilrettelagt for små konferanser og kurser innen vår aktiviteter.
Her har vi også presentasjoner og prøve spising av menyer til større bestillinger og arengemanger.
Mange ønsker prøvespising til bryllup og andre store selskaper.
 
 
 

Kontakt oss på telefon 23039500 eller på e-post kundeservice@matspecialen.no
Website Builder drives av  Vistaprint